Naar inhoud

Sportaccommodatie De Valkaart werd vernieuwd

vernieuwingen De Valkaart (grote weergave)
De kleedkamers en de verlichting in de sporthal werden vernieuwd.

De vernieuwing van de kleedkamers

Alle kleedkamers van de sporthal zijn gerenoveerd:

  • De kleedkamers werden geschilderd.
  • De deuren van alle kleedkamers zijn vervangen.
  • In de natte zones (douches,...) werd een onderhoudsvriendelijke ‘Stuc’ op de wanden aangebracht. Er zijn geen tegeltjes en voegen meer aanwezig in de douches waardoor het onderhoud veel ergonomischer en sneller kan gebeuren en met een beter resultaat.

De gemeente investeerde hiervoor 117.500 euro exclusief btw. 

De ledverlichting

De verlichting in de sporthal werd volledig vernieuwd. Er werd geïnvesteerd in ledverlichting. Dit betekent een aanzienlijke daling in het energieverbruik. De verlichting kan aangezet worden op verschillende lichtniveaus naargelang het gebruik. De lichtintensiteit bij het onderhoud van de zaal is voortaan veel lager dan bij competitiematchen. De verlichting dooft ook automatisch wanneer er 15 minuten geen beweging gedetecteerd wordt en springt automatisch aan wanneer er iemand de zaal betreedt. De nieuwe verlichting kost 65.750 euro exclusief btw.

Extra toegangsdeur aan de achterkant van De Valkaart

Wie parkeert op de parking achter De Valkaart, kan gebruik maken van de extra ingang aan de linkerzijkant van De Valkaart tegenover het voetbalterrein van SV Oostkamp. Deze ingang geeft uit op de gang langs de sportzalen. Je komt uit in de hoofdinkomhal van De Valkaart. 

op 19 juni 2017
Nieuwsoverzicht
LCP