Ontdek de activiteiten van het Oudercafé

Oudercafé (grote weergave)

Als je mama/papa bent geworden, komt er veel op je af. Alles is nieuw en je zult waarschijnlijk even moeten wennen aan dat nieuwe leven. Soms zijn de eerste paar weken of maanden behoorlijk zwaar en heb je je draai nog niet helemaal gevonden. Dan is het fijn om hier met andere ouders over te kunnen praten. In Oostkamp ben je welkom bij de ontmoetingsgroep voor ouders van jonge kinderen. Deze groep viert zijn eerste verjaardag en krijgt de naam: Oudercafé!

Het Oudercafé is de ideale manier om regelmatig de deur uit te gaan met je kindje en nieuwe mensen te leren kennen. Maar ook als je zwanger bent kan het fijn zijn om al leuke contacten op te doen tijdens het Oudercafé en om ervaringen uit te wisselen. Je bent er altijd welkom! Regelmatig staan er infosessies of workshops op het programma. Inkom is gratis, drank is verkrijgbaar aan democratische prijzen.

Activiteiten najaar 2022:

 • Workshop babymassage (i.s.m. Gezonde buurt)
  Vrijdag 23 september
 • Infosessie 'Mijn kindje is ziek' (i.s.m. Kraamcentrum 'de wieg')
  Vrijdag 7 oktober
 • Verwenontbijt door Huis van het Kind
  Vrijdag 21 oktober
 • Workshop 'bewegen met baby's' (i.s.m. Kind en Gezin)
  Vrijdag 18 november
 • Infosessie 'Speel Tope met je baby' (i.s.m. Spelotheek Speel Tope)
  Vrijdag 2 december
 • Workshop 'Muziek op schoot' door Tamboeri
  Vrijdag 16 december

Deze activiteiten gaan steeds door van 9 tot 11 uur, in ontmoetingshuis Nieuwvliet, Lieven Gevaertplein 4, Oostkamp (parking voor de deur). Deelname is gratis. Inschrijven via huisvanhetkind@oostkamp.be of 050 819 960.

Het Oudercafé is een initiatief van Huis van het Kind Damme Zedelgem Oostkamp.

op 20 september 2022
Nieuwsoverzicht
LCP