Fietspaden Loppemsestraat | Azaleastraat onderbroken in week van 17 oktober

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

In de week van 17 oktober wordt de Azaleastraat 2 dagen volledig onderbroken voor alle verkeer ter hoogte van het kruispunt met de Loppemsestraat. Tijdens deze onderbreking worden noodzakelijk werken aan de nutsleidingen uitgevoerd ter voorbereiding van het fietspadenproject in de Loppemsestraat.

Nieuwe fietspaden in de Loppemsestraat

In de Loppemsestraat zijn de geplande nutswerken volop bezig. Deze voorbereidende werken gaan vooraf aan de wegenwerken om een veilige en comfortabele fietsinfrastructuur te creëren langs de Loppemsestraat, vanaf het kruispunt met de Rustoordstraat tot en met het kruispunt met de Steenbrugsestraat. Dit is een project van de provincie West-Vlaanderen, samen met de gemeenten Oostkamp en Zedelgem.

Volledige onderbreking Azaleastraat

In de week van 17 oktober maakt de aannemer in het begin van de Azaleastraat (kant Loppemsestraat) dwars over de rijweg een sleuf om de gasleidingen met elkaar te verbinden. Tijdens deze werken, die vermoedelijk een 2-tal dagen zullen duren, is er geen verkeer mogelijk tussen de Azaleastraat en de Loppemsestraat. Ook fietsers en voetgangers fietsen en stappen beter rond, bijvoorbeeld via de Billanderstraat.

Volledige onderbreking Loppemsestraat

In november worden de leidingen aan weerszijden van de Loppemsestraat met elkaar verbonden. Dit kan niet door een boring onder de grond. De Loppemsestraat wordt op 2 plaatsen opgebroken om de dwarssleuven te kunnen maken. Om de hinder voor omwonenden en weggebruikers te beperken worden deze werken samen uitgevoerd.  Gedurende een 3-tal dagen is er geen doorgaand gemotoriseerd verkeer mogelijk. Fietsers, eventueel met de fiets aan de hand, en voetgangers kunnen wel passeren.

Heb je vragen over dit project?

Pieter Durinck, projectleider helpt je graag verder: 050 819 880 of openbarewerken@oostkamp.be 

Meer info vind je op deze pagina.

op 11 oktober 2022
Nieuwsoverzicht
LCP