Wielerwedstrijden Ruddervoorde en Baliebrugge op zondag 15 mei

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zondag 15 mei kunnen wielerliefhebbers opnieuw hun hart ophalen in Ruddervoorde en Baliebrugge. Iedereen is van harte welkom om de sportievelingen aan te moedigen langs het parcours!

Wedstrijd voor Nieuwelingen en Junioren in Baliebrugge

 
Wielervereniging Apegem Sportief organiseert een wedstrijd voor Nieuwelingen en Junioren in Ruddervoorde & Baliebrugge. Start en aankomst zijn voorzien in de Torhoutsestraat in Ruddervoorde.
Volgende afspraken zijn gemaakt met de organisatoren:
  • Parkeerverbod langs het parcours
  • Eenrichtingsverkeer op de volledige omloop tussen 13 uur en 19 uur (zie plan): Torhutsestraat - Cjinsdreef - Groenhovestraat - vrijgeweidestraat - Claeysstraat - Hazelbeekstraat - Neerstraat
  • Meer info: ww.apegemsportief.be

LWU wedstrijd Ruddervoorde

New Safe Seingevers en Café Brasserie 't Oud Gemeentehuis organiseren een LWU wedstrijd tussen 12 uur en 18 uur in Ruddervoorde. Ook tijdens deze wedstrijd gelden volgende afspraken:
Parkeerverbod langs het parcours
eenrichtingsverkeer langs het parcours (zie plan): Torhoutsestraat -Sijslostraat - Kwagatstraat - Hogestraat
Alle inwoners langs het parcours en de aansluitende straten ontvingen van de organisatoren een brief in de bus met praktische informatie.
 

Dinsdag 17 mei Ruddervoorde Koers

Volgende wieler-afspraak in Ruddervoorde is al voor dinsdag 17 mei voor Ruddervoorde Koers. Meer info vind je in het nieuwsbericht op onze website.
op 10 mei 2022
Nieuwsoverzicht
LCP