Xmas-4-all actie van Lions Oostkamp: 100 gezinnen helpen 100 gezinnen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Xmas-4-all  (grote weergave)

Elk jaar zijn er tijdens de feestdagen gezinnen die niet kunnen delen in de feestvreugde, omdat niemand aan hen denkt of omdat het financieel niet haalbaar is. Het gaat om meer mensen dan je zou vermoeden, ook in Oostkamp. Ouderen, vereenzaamde mensen, alleenstaande ouders met kinderen of zij die door tegenslag minder geluk hebben gehad.

Tien jaar geleden vond Lions Oostkamp hierop een antwoord: Xmas-4-all. Samen met de sociale dienst van de gemeente Oostkamp bezorgen ze tijdens de feestdagen aan heel wat kwetsbare families eenmooie feestmand met kwaliteitsproducten.

Omwille van de corona-crisis heeft Lions Oostkamp dit jaar niet de nodige fondsen kunnen ophalen om deze manden te voorzien. Daarom vragen ze via de actie 100 gezinnen helpen 100 gezinnen aan Oostkampse gezinnen voor een financiële bijdrage. Met een bijdrage van 50 euro help je een andere Oostkamps gezin. Je geeft meer dan een volle feestmand: je geeft hen hoop en het gevoel dat ze niet vergeten worden.

Wil je een ander gezin uit Oostkamp laten delen in de feestvreugde? Stort 50 euro op het rekeningnummer van de Koning Boudewijnstichting: BE10 0000 0000 0404 met als mededeling 623/3626/80079. Iedereen die een storting doet ontvangt een fiscaal attest.

op 02 december 2021
Nieuwsoverzicht
LCP