Oostkampse handelszaken in de 20ste eeuw

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Oproep vrijwilligers HKO (grote weergave)
Heemkundige Kring Oostkamp zoekt vrijwilligers. Kom naar het infomoment op zaterdag 25 september om 9.30 uur in bovenzaal De Valkaart.
In Oostkamp zijn op vandaag heel wat succesvolle, innovatieve handelaars en ondernemers actief. Dit was in het verleden niet anders. Om dit goed in beeld te krijgen én te documenteren start Heemkundige Kring Oostkamp (HKO) met het project "Oostkampse handelszaken in de 20ste eeuw".
 
Het is de bedoeling om info te verzamelen over alle handelszaken die in het werkingsgebied van de HKO (Oostkamp, Moerbrugge, Waardamme) in de 20ste eeuw actief waren (en dat zijn er heel wat!).
 
HKO is nog op zoek naar vrijwilligers die aan dit project willen meewerken. Heb je de komende maanden wel wat tijd en zie je het zitten om samen met hen op zoek te gaan naar informatie over deze handelszaken? Dan ben je welkom op zaterdag 25 september om 9.30 uur in de bovenzaal van De Valkaart. Heb je wel wat tijd maar weet je niet als dit wel jouw ding is? Kom dan op 25 september zeker eens langs.
 
Graag een seintje als je komt via HKO-secretaris Sebastian Vande Ginste via sebastian.vandeginste@skynet.be of 050 841 316. Heb je interesse maar kan je er niet bij zijn? Laat dit gerust weten zodat HKO je nadien kan briefen.
op 14 september 2021
Nieuwsoverzicht
LCP