Prijsuitreiking winnaars HoRéCa! 8020 klinkt en trakteert

Winnaars horeca-actie (grote weergave)
De Oostkampse horeca kreeg in juli en augustus heel wat volk over de vloer. Er zijn massaal stickers van de spaaractie “HoRéCa! 8020 klinkt en trakteert” verzameld. Er werden 3.000 spaarkaarten ingediend bij de 43 deelnemende horeca-zaken. Hieruit zijn er 36 winnaars getrokken.

Om de horeca-zaken na de heropening in het voorjaar maximaal te ondersteunen, heeft de gemeente, samen met Shopping en Unizo, begin juli een grootse campagne gelanceerd met de klinkende naam “HoRéCa! 8020 klinkt en trakteert”. Bezocht je tussen 1 juli en 31 augustus minstens 4 keer een deelnemende horeca-zaak, dan maakte je kans op een jaar lang lekker uit eten of een van de 35 horecawaardebonnen: er viel 3.400 euro aan horecabonnen te winnen. Maar liefst 43 horeca-zaken nemen deel aan de actie.

Winnaars

De actie was een groot succes: 3.000 spaarkaarten werden ingediend. Hieruit zijn er 36 winnaars getrokken, waarvan 30 winnaars een horecabon van 50 euro ontvangen.

De winnaars van de 6 hoofdprijzen werden uitgenodigd voor de prijsuitreiking in De Valkaart:

  • Winnaar van de hoofdprijs ter waarde van 900 euro: Josefien Missine.
  • 5 winnaars van horecabonnen ter waarde van 200 euro: Dirk Timmerman, Kathy Hostyn, Valere Belet, Rita Doubbel en Karen Talloen.

Alle horecabonnen kunnen gebruikt worden bij een van de 43 deelnemende horeca-zaken.

Burgemeester Jan de Keyser: “Er is afgelopen zomer heel wat geklonken en getrakteerd in Oostkamp. We kunnen terugblikken op een geslaagde zomeractie: de inwoners hebben genoten van hun bezoekjes aan de horeca en enkele gelukkigen zijn er voor beloond met een mooie prijs. Ook de horeca is content: ondanks het mindere zomerweer kregen ze veel volk over de vloer. Ik doe een warme oproep om ook dit najaar de horeca en bij uitbreiding alle lokale handelaren te blijven opzoeken: onze steun is nog altijd nodig.”

op 13 september 2021
Nieuwsoverzicht
LCP