Annulatie play date woensdag 5 mei

Play date (grote weergave)

Wegens de huidige corona-maatregelen werd er beslist om de play date die gepland staat op woensdag 5 mei niet te laten doorgaan.  De eerstvolgende play date op woensdag 2 juni gaat (onder voorbehoud) wel door.

Wat zijn play dates?

Heb je jonge kinderen en voel je soms de nood om andere ouders te ontmoeten en te horen hoe zij het ouderschap aanpakken? In corona-tijden zijn speelpleintjes de ideale plek hiervoor! Terwijl de kinderen spelen heb je als ouder de kans om te praten met andere ouders over de kinderen, opvoeding en andere onderwerpen.

Daarom organiseert Huis van het Kind, in samenwerking met partners en vrijwilligers uit de buurt, play dates:
momenten waarop ouders en kinderen afspreken op speelpleintjes in Oostkamp.

Wat moet je doen?

  • Word lid van de Facebookgroep Play date? Oostkamp. Hier kan je als ouder aangeven wanneer je op welk speelpleintje in Oostkamp aanwezig zal zijn. Zo kan er afgesproken worden met andere ouders voor een play date.
  • Neem op de afgesproken dag een thermos koffie/thee en wat lekkers mee en maak er een gezellig (corona-proof) onderonsje van terwijl de kinderen samen spelen.

In september vorig jaar werden er al twee play dates georganiseerd om het concept te lanceren. En die waren meteen een succes! Dit voorjaar staan er 2 op de agenda: woensdagen 5 mei en 2 juni. De eerste datum is nu geannuleerd wegens de huidige corona-maatregelen.

Maak je lid van de Facebookgroep play date? Oostkamp om op de hoogte te blijven van de meest recente info en zodat je nadien zelf play dates kan organiseren samen met andere ouders uit de buurt. 

Meer info: tel 050 819 960, huisvanhetkind@oostkamp.be

op 28 april 2021
Nieuwsoverzicht
LCP