Scan & Shop op afspraak in 8020

Voorbeeld affiche scan & shop (grote weergave)
De gemeente biedt een gratis oplossing aan om klanten makkelijk een afspraak te laten maken voor jouw zaak.

Niet-essentiële winkels werken sinds zaterdag 27 maart verplicht op afspraak.  Het is duidelijk dat shoppen op afspraak een drempel is voor vele mensen. Maar aangezien een afspraak last minute mag en kan gemaakt worden, biedt dit ook kansen. Zo kunnen voorbijgangers toch nog binnenspringen (zolang je winkel niet volzet is op dat moment) en dit zonder aankoopverplichting. 

Gemeente Oostkamp wil de handelaren helpen om het afsprakensysteem vlot en efficiënt te laten verlopen. Daarom biedt ze een gratis oplossing aan voor het makkelijk vastleggen van een afspraak om te winkelen. Als handelaar kan je intekenen op het scan & shop-systeem: je hangt aan je etalage een affiche met een QR-code (zie foto als voorbeeld). Wie wil binnenkomen, scant eerst deze code, ziet welke tijdsblokken er beschikbaar zijn en boekt zo een afspraak. Voor klanten die telefonisch hun reservatie willen vastleggen, kan je het tijdsblok meteen vastleggen in het boekingssysteem. Je hebt toegang tot een backoffice applicatie om de afspraken van je klanten en voorbijgangers te zien en beheren, alsook om je openingsuren te configureren. 

Interesse?

Vraag meteen je QR-code aan deze link: registreer je winkel om je QR-code voor "Shop op afspraak" aan te vragen.

Je krijgt bij aanvraag automatisch je eigen QR-code met uitleg toegestuurd in je mailbox. Afprinten, ophangen en klanten kunnen hun afspraak boeken! De backoffice apllicatie kan je vanaf woensdag 31 maart gebruiken.

Doe je voordeel met dit gratis aanbod van de gemeente!

Meer info: tel 050 819 861, economie@oostkamp.be

op 30 maart 2021
Nieuwsoverzicht
LCP