Basketbalpleintjes ingericht voor buitentrainingen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

basket (grote weergave)
Aangezien sportcentrum De Valkaart tot na de zomer ingericht werd als vaccinatiecentrum, is er nood aan oplossingen voor een aantal sportclubs die daar trainen. Daarom heeft de gemeente enkele pleintjes ingericht voor baskettrainingen.
We willen met de inrichting van deze pleintjes een oplossing bieden aan sportclubs om buiten verder te sporten. Maar uiteraard kan iedereen gebruik maken van die aangepaste sportaccommodatie.
 
Er wordt geïnvesteerd in de vernieuwing of aanpassing van de basketbalkorven naar volwassen hoogte op de pleintjes in de Begoniastraat en Olmenstraat.
Het speelveld in de wijk Nieuwenhove is reeds klaar voor de clubtrainingen.
 
Bij die terreinen werd een bord opgehangen waarop je via een QR code kan inloggen op de webshop van gemeente Oostkamp en kan zien wanneer op die locatie een training gepland is. Op dat moment kan het terrein dus enkel door die sportclub gebruikt worden voor de duur van de training. 
Voor meer info of vragen kan je contact opnemen met dienst Vrije Tijd via telefoon op het nummer 050 819 900 of via mail op vrijetijd@oostkamp.be
 
op 04 maart 2021
Nieuwsoverzicht
LCP