Deadline inschrijvingen: word jij het gezicht van Ik koop lokaal?

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ik koop lokaal (grote weergave)
Wil je meedingen om de nieuwe ‘ik koop lokaal ambassadeur’ van 8020 te worden? Schrijf dan meteen in want de inschrijvingen worden afgesloten op 31 maart. 

Om lokale handelaars een gezicht te geven bij het grote publiek, gaat Ik koop lokaal voor de derde maal op zoek naar ambassadeurs.  Word jij het gezicht van Ik koop lokaal 2021? Stel je dan nu kandidaat zodat jouw klanten op jou kunnen stemmen.  Door je kandidaat te stellen krijg je meer gezicht bij het grote publiek, wat in deze tijden nog belangrijker is! 

Wie kan deelnemen? 

Elke lokale, zelfstandige West-Vlaamse handelaar die zich geroepen voelt om lokaal kopen in de kijker te zetten. 

Hoe? 

  1. Stel je kandidaat tussen 1 maart en 1 april via de website van Ik koop lokaal 
  2. Jouw zaak komt op de website van Ik koop lokaal. 
  3. Je ontvangt fysiek en digitaal promotiemateriaal om bekend te maken dat je deelneemt. De campagne wordt ook bekendgemaakt via social media, televisie en via lokale kranten. 
  4. Consumenten kunnen op jou stemmen (via de website) of met jou stoefen (via Facebook en Instagram) van 13 april t.e.m. 11 mei.  
  5. De winkelier met de meeste stemmen/stoefen zal uiteindelijk uitgeroepen worden tot Ik koop lokaal-ambassadeur van zijn stad of gemeente. De finale is voorzien op 3 juni waarop alle ambassadeurs bekendgemaakt worden. Die avond wordt ook de provinciale Ambassadeur verkozen. 

Het volledige deelnemersreglement is terug te vinden op de website Ik koop lokaal 

op 25 maart 2021
Nieuwsoverzicht
LCP