Quiz in ‘t licht: speel mee

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Quiz in 't licht: Koninklijke Fanfare De Eendracht (grote weergave)
Een nieuwe quiz om te spelen: deze week voorziet Koninklijke Fanfare De Eendracht een reeks leuke vragen.

Koninklijke Fanfare De Eendracht kaapt de quiz

Een stel leuke vragen over het fanfare-wezen in Oostkamp. De Heemkundige Kring Oostkamp sluit ook nu de quiz af met een vraag. Veel plezier!

Ga naar de quiz

Wat is quiz in 't licht?

Fysiek samen komen om aan een quiz deel te nemen is nog niet mogelijk. Daarom bieden we samen met Oostkampse verenigingen en organisaties sinds donderdag 14 januari wekelijks een online quiz aan. Deze quiz staat telkens in het teken van de vereniging of organisatie die de quiz ‘kaapt’. We dagen de inwoners uit om na te gaan hoe goed zij Oostkamp kennen en wat er allemaal leeft in onze gemeente. De quizzen zijn korte, leuke uitdagingen die inwoners kunnen invullen en uitproberen waar en wanneer zij dat wensen. Je zal deze quiz ook kunnen delen met elkaar via sociale media. Op deze wijze willen we de verbondenheid en het enthousiasme van onze inwoners stimuleren.

De online quiz wordt telkens via de gemeentelijke Facebookpagina bekend gemaakt en is ook terug te vinden zijn op deze website. Via de Facebookpagina #8020 dagen de verenigingen en instanties, aan de hand van een filmpje, jou uit om aan hun quiz deel te nemen. Neem er zeker een kijkje!

Meedoen als vereniging?

Verenigingen die nog interesse hebben om een quiz te maken, kunnen zich melden bij vrijetijd@oostkamp.be of via tel 050 819 900.

op 26 februari 2021
Nieuwsoverzicht
LCP