Mandaatwissel in OCMW Oostkamp

eedaflegging Laurence Binst (grote weergave)
Met ingang van 16 november 2020 beëindigt Evy De Vlieghere haar mandaat als lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale dienst. Zij wordt opgevolgd door Laurence Binst.

Sinds 2 januari 2019 is Evy De Vlieghere een van de 8 leden van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Begin november liet Evy De Vlieghere aan de voorzitter van de OCMW-raad weten dat zij om privé redenen ontslag neemt uit het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Zoals voorzien in de voordrachtsakte zal zij worden opgevolgd door Laurence Binst. Dit gebeurt vanaf 16 november 2020.

Wat is het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst?

Het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst is een bestuursorgaan binnen het OCMW dat maandelijks samenkomt en beslist over individuele hulpvragen/dossiers met betrekking tot maatschappelijke dienstverlening (zoals toekenning, terugvordering, herziening en schorsing van individuele steun) en maatschappelijke integratie.

Wie is Laurence Binst?

Laurence Binst is 46 jaar, opgegroeid in Grimbergen en sinds 2000 woonachtig ik Oostkamp.

Ze is gehuwd en mama van 3 jongens. Ze werkt als commercieel medewerker bij SBM/Syntra West/Escala  en is zaakvoerder L&C Immo Consult. Ze is ook actief in de Parochie als vormselcatechiste en lid van de groep communicatie. 

Als herborist kan je haar vaak in het bos vinden waar ze geniet van de natuur, de stilte en de kruiden. Haar hobby’s zijn tennissen, lezen en koken.

op 17 november 2020
Nieuwsoverzicht
LCP