Oostkamp helpt! Initiatieven voor mensen die het moeilijk hebben

Icoon_zorg (grote weergave)
Stel je kandidaat als vrijwilliger.

We voelen dat er opnieuw meer en meer mensen het moeilijk krijgen in de huidige corona-crisis. Meer meldingen van eenzaamheid, veel praktische en financiële vragen en bezorgheden … Het is belangrijk dat we voor elkaar (blijven) zorgen en we zijn dan ook blij te zien dat er al heel wat mooie initiatieven zijn in 8020. Bedankt hiervoor!  Daarnaast zetten we als gemeente in, net als in het voorjaar, op ons platform Oostkamp helpt. Daarop koppelen we vrijwilligers en hulpvragers aan elkaar.

Vrijwilligersplatform Oostkamp helpt

Wil je in deze periode graag een hulp zijn voor anderen, bekijk welke noden er zijn op het platform Oostkamp helpt of neem contact op via vrijwilligers@oostkamp.be of tel 050 819 959. Ken je mensen in je omgeving die een handje willen helpen? Breng ze op de hoogte van ons platform.

Of het nu gaat om het schrijven van een kaartje, het uitlaten van een hond of het helpen met de boodschappen: elk klein gebaar telt en maakt een groot verschil voor de hulpvrager.

In de voorbije periode kwamen heel wat hartverwarmende verhalen bij ons binnen van mensen die via deze weg geholpen werden of vrijwilligers die getuigden van hoe goed het voelt om anderen te kunnen helpen.
Een warme oproep dus om deze stroom van solidariteit doorheen onze gemeente verder te laten oplichten, zeker met de donkere dagen in aantocht.

Ga naar het platform

op 23 oktober 2020
Nieuwsoverzicht
LCP