Geldigheidsdatum SJaCosbonnen verlengd tot eind december 2021

Sjacosbonnen (grote weergave)

Dit jaar werden veel activiteiten, zowel van de gemeente als van verenigingen, geannuleerd omwille van de corona-crisis. Hierdoor konden de SJaCosbonnen niet ten volle gebruikt worden. Er werd daarom beslist om de geldigheidsdatum (december 2020) met 1 jaar te verlengen t.e.m. 31 december 2021. Heb je ook SJaCosbonnen  over, dan kan je deze volgend jaar ook nog gebruiken. 

Wat is de SJaCosbon?

We willen iedereen gelijke kansen bieden om deel te nemen aan het vrijetijdsaanbod in Oostkamp. De deelnamekost is voor sommigen een drempel. Wij geven hen een financieel duwtje in de rug met de SJaCos-bonnen. Daarnaast kan elke inwoner het boekje aankopen voor 22,50 euro.

SJaCos staat voor Sport, Jeugd en Cultuur en is een Vrijetijdsbon. Het boekje is een geldig betaalmiddel voor Oostkampse sport-, jeugd- en cultuurinitiatieven die door de gemeente georganiseerd worden. Ook heel wat Oostkampse verenigingen aanvaarden de SJaCos-bonnen.

Volwassenen en kinderen die aan de activiteiten deelnemen kunnen met de SJaCos-bonnen betalen. De bonnen kunnen gebruikt worden voor het betalen van lidgeld, cursussen, voorstellingen.

Je kunt de SJaCosbon kopen aan het Onthaal in OostCampus, in Ridefort en in Bibliotheek-infopunt.

Meer info en voorwaarden

op 15 oktober 2020
Nieuwsoverzicht
LCP