Verkeerssituatie tijdens Oostkamp light kermis

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Info (grote weergave)
In het weekend van 1 en 2 augustus is er in het centrum van Oostkamp een light versie van Oostkamp kermis, corona-proof. Gelieve rekening te houden met de gewijzigde verkeerssituatie.
  • Verkeersvrij centrum | zaterdag 1/8 en zondag 2/8 van 13 tot 22 uur

Maj. Woodstraat, Stationsstraat tot aan G. Gezellestraat, Brugsestraat tot Madeliefje, Kortrijksestraat tot Walstraat, Kapellestraat van Stationsstraat tot na Bibliotheek-infopunt.
Gelieve je wagen in je garage te plaatsen, of buiten de zone. Parkeren in bovenstaande straten is ook verboden tussen 13 en 22 uur.

  • Kermiskramen in de Schooldreef en op het Gemeenteplein

De kermiskramers hebben toegang tot de Schooldreef vanaf woensdag 29 juli om 14 uur tot dinsdag 4 augustus om 15 uur. Er geldt een parkeerverbod en verboden doorgang voor elke bestuurder, behalve voor het plaatselijk verkeer.  Op het Gemeenteplein is er een parkeerverbod aansluitend op de wekelijkse markt (donderdag 30 juli), eveneens tot dinsdag 4 augustus om 15 uur.

  • Bushaltes

De haltes tussen beide rotondes (t.h.v. Siemenslaan en A. Rodenbachstraat) worden niet bediend op zaterdag en zondag, telkens tussen 13 en 22 uur. De Lijn neemt de alternatieve route via de Albrecht Rodenbachstraat. Er zijn tijdelijke haltes aan de rotonde van de Albrecht Rodenbachstraat en de rotonde van de Siemenslaan.

  • Mondmasker verplicht van zaterdag 1/8 om 14 uur tot zondag 2/8 om 22 uur

In de hele kermiszone (zie ‘verkeersvrij centrum’) geldt op beide dagen een mondmaskerverplichting. Die verplichting gaat in op zaterdag 1 augustus om 14 uur en loopt door tot zondag 2 augustus om 22 uur.

op 30 juli 2020
Nieuwsoverzicht
LCP