Gemeente Oostkamp blikt vooruit: vanaf september kun je met shop-en-geniet-kaart lokale handelaars en horeca een duwtje in de rug geven

noun_shopping_1582017 (grote weergave)

Met de ‘Shop&geniet in 8020’ kaart bedankt Oostkamp zijn inwoners voor het lokaal winkelen tijdens en nà de corona-crisis. Tegelijk geeft het gemeentebestuur de lokale handelaars en horeca een duwtje in de rug, want je kunt bij hen winstkansen en horecabudget bijeen sparen en besteden. De actie wordt nu aangekondigd, omdat handelaren nu moeten inschrijven. De actie loopt vanaf begin september.

In september, oktober en november spaar je je shop & geniet in 8020-beloning door bij onze handelaren aan te kopen en bij de lokale horeca te genieten. Daarom ontvangt elke huisgezin in Oostkamp eind augustus zijn persoonelijke ‘shop & geniet in 8020’ kaart.

Deze kaart zit vol voordelen:

  • Ontvang een unieke ‘shoppen in 8020’ herbruikbare tas
  • Maak elke werkdag kans op een cadeaubon
  • Win elk weekend een ‘horecabon’
  • Ruil punten om in een tegoedbon om te gebruiken bij de lokale horecazaak

Met deze actie ondersteunt de gemeente Oostkamp, samen met Unizo Oostkamp- Hertsberge, Unizo Ruddervoorde- Waardamme en Shopping Oostkamp de Oostkampse winkeliers en de zwaar getroffen horecazaken. Handelszaken die willen deelnemen aan de actie, kunnen dit nog tot 5 augustus laten weten aan economie@oostkamp.be of het formulier invullen op het e-loket.

Jan de Keyser: “Desondanks deze onzekere periode is het toch belangrijk vooruit te kijken en zorg te dragen voor onze lokale economie. Die heeft alle steun nodig. Handelaren kunnen zich nu inschrijven, vandaar deze aankondiging. Een glazen bol hebben we helaas niet, maar als de actie aangepast moet worden, zal dit uiteraard gebeuren. Maar hopelijk is dat niet nodig.” 

op 24 juli 2020
Nieuwsoverzicht
LCP