Organiseer jouw zomeractiviteit in een van de open feesttenten

In kader van het herstelplan KERNgezond 8020 wil het gemeentebestuur terug meer beleving naar de kernen brengen. Om dit te ondersteunen komt er van woensdag 1 juli tot maandag 31 augustus een open feesttent op diverse locaties in de gemeente. Deze tenten of shelters staan gratis ter beschikking voor iedere vereniging, organisatie of particulier die een activiteit wenst te organiseren.  

Je kan een van deze locaties reserveren om een muzikale middag te organiseren, om een vrij podium voor stand-up comedy te houden, als start- en stopplaats voor jullie fietstocht, om een spelletjes- of knutselnamiddag voor de kinderen uit de buurt te organiseren…  

Zolang de organisatoren van activiteiten rekening houden met de geldende corona-maatregelen van de federale overheid, is er dus heel wat mogelijk! Samenwerkingen met lokale horeca en handelaars worden steeds aangemoedigd. Bij de tenten is er elektriciteit, stoelen en tafels, een podium voorzien, die je bij je reservatie meteen ook boekt. Voor ander materiaal kan er contact opgenomen worden met dienst vrije tijd via vrijetijd@oostkamp.be of tel 050 819 900. 

De open feesttenten staan op volgende locaties: 

  • Sint-Pietersplein Oostkamp: woensdag 1 juli tot en met maandag 31 augustus 
  • Dominiek Savio Ruddervoorde: woensdag 1 juli tot en met maandag 31 augustus 
  • Moerbruggeplein: woensdag 1 juli tot en met dinsdag 14 juli 
  • Markt Baliebrugge: donderdag 16 juli tot en met woensdag 29 juli 
  • Dorpsplein Waardamme: vrijdag 31 juli tot en met woensdag 12 augustus 
  • Kerkplein Hertsberge: vrijdag 14 augustus tot en met woensdag 26 augustus 
  • Beukenpark Oostkamp: vrijdag 28 augustus tot en met maandag 31 augustus 

Wil je graag als vereniging, organisatie of particulier een activiteit op deze locaties organiseren? Dan kan je de beschikbaarheid van deze shelters bekijken via onze webshop, selecteer 'shelter' en ga naar de locatie van je keuze en op door jou gekozen datum. 

Via de checklist in bijlage bezorg je ons alle info over jouw activiteit. Wij zorgen voor verzekering en de publicatie op de gemeentelijke website. 

op 26 juni 2020
Nieuwsoverzicht
LCP