Wedstrijd: kunst als geschenk

Het Eurocomité organiseert dit jaar een kunstwedstrijd: kunst als geschenk. Er zijn mooie geldprijzen te winnen. Doe je mee?

Het Eurocomité organiseert dit jaar een kunstwedstrijd: kunst als geschenk. De titel verraadt het al: we zoeken kunstwerken die als geschenk kunnen dienen bij onze buitenlandse contacten. De kunstwerken moeten elementen bevatten die naar Oostkamp of Europa verwijzen, naar verbroedering tussen Europese steden, naar verbondenheid en vriendschap …

Beelden, sculpturen, schilderijen, tekeningen, foto’s, kantwerk … alles is mogelijk! Vooraleer je aan de slag gaat, lees het wedstrijdreglement (op deze pagina bij downloads) of vraag het op via tel 050 819 900.

Inschrijven voor de wedstrijd kan t.e.m. 31 juli. Er zijn mooie geldprijzen te winnen en wie weet koopt het Eurocomité jouw kunstwerk wel aan. Veel succes!

De kunstwerken worden ingediend op vrijdag 4 september (van 18 tot 20 uur) of op zaterdag 5 september (van 10 tot 12 uur) en (van 14 tot 16 uur) in De Stek, Schooldreef 6, 8020 Oostkamp (toegang links via de buitentrap).

Alle deelnemende werken worden tentoongesteld tijdens de tentoonstelling van Buren bij Kunstenaars in het gemeentehuis van 16 tot 18 oktober.

Het Eurocomité Oostkamp is een groep vrijwilligers die de relaties met de verbroederde steden onderhoudt. Oostkamp is verbroederd met Bad Nauheim en Bad Langensalza uit Duitsland en met Chaumont uit Frankrijk. Een twintigtal leden komt regelmatig samen om activiteiten met deze steden voor te bereiden en te organiseren.

op 14 mei 2020
Nieuwsoverzicht
LCP