Gratis basis-veiligheidskit voor handelaars

Starterspakket voor handelaars (grote weergave)
Reserveer je pakket online.

Het zijn zware weken geweest. Nu de maatregelen n.a.v. het corona-virus beetje bij beetje versoepelen zijn we blij te horen dat de winkels terug open mogen vanaf 11 mei 2020 (onder voorbehoud). Als gemeente vinden we het belangrijk dat de heropening op een veilige manier kan gebeuren, zowel voor de handelaar als de klanten. Naast het bewerkstelligen van een veilige omgeving wordt het lokaal winkelen op deze manier ook aangemoedigd.

Gemeente Oostkamp heeft i.s.m. Shopping Oostkamp, Unizo Oostkamp-Hertsberge en Unizo Ruddervoorde-Waardamme een gratis basis-veiligheidskit ontwikkeld. Deze wordt gratis aan de handelaren – met frequent rechtstreeks contact met klanten in een verkoopsruimte - ter beschikking gesteld, zodat de heropstart in veilige omstandigheden kan gebeuren.

In zo'n basis-veiligheidskit zitten affiches, grondstickers, mondmaskers, handschoenen en ontsmetting voor de handen.

De pakketten zullen vanaf donderdag 7 mei ter beschikking zijn.

Je kunt deze starterskit afhalen bij:

  • Smatch: Torhoutsestraat 51, Ruddervoorde op vrijdag 8 mei van 8 tot 19 uur
  • Eethuis ’t Genot: Stationsstraat 3, Oostkamp op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.30 tot 21 uur.
  • Gheysen Printing: Schooldreef 50, Oostkamp – handelaars kunnen zich daar aanmelden tussen 10 en 18 uur door te bellen op het vast telefoonnummer  050 841 044
  • Meuleman & Loeters: Brugsestraat 1, Oostkamp – handelaars kunnen zich daar aanmelden tussen 14 en 18 uur door te bellen op het GSM-nummer 0496 123 314

Afhalen van het basis-veiligheidskit kan na eenvoudige reservatie via het digitaal loket en op vertoon van  je reservatiebevestiging (tot einde voorraad).

We hopen dat het ergste van deze corona-crisis voorbij is. Het opvolgen van de hygiënische maatregelen en social distance blijft daarom nog heel belangrijk. We rekenen op je medewerking en wensen je veel succes toe met de heropstart. 

Heb je nog vragen hierover? Aarzel dan niet om contact op te nemen via economie@oostkamp.be of op het nummer 050 819 861. 

Strategische beleidsvragen kunnen rechtstreeks aan de burgemeester (eveneens bevoegd voor lokale economie) gesteld worden: burgemeester@oostkamp.be.

op 29 april 2020
Nieuwsoverzicht
LCP