Lokale ambachtslieden: registreer je op het online steunplatform

Steun lokale ambachtslieden (grote weergave)
Op dit online steunplatform kunnen consumenten tegoedbonnen kopen bij alle deelnemende ambachtsmannen en -vrouwen.

De nationale wedstrijd Ambacht in de kijker die al 15 jaar de sector in de verf zet, spoort iedereen aan om solidair te zijn met de lokale ambachtsman en -vrouw: wacht niet tot na de lockdown maar koop nu al tegoedbonnen.

Er staat veel op het spel voor ambachtslieden in deze lockdownperiode: winkels zijn dicht, verplaatsingen zijn verboden, leveranciers ondervinden sterke hinder. Kortom, we kunnen spreken van bedrijven in moeilijkheden. Ambacht in de kijker wil in afwachting van een normalisatie ambachtslieden helpen de impact op hun liquiditeit te beperken. Daarom bieden ze klanten de mogelijkheid om vandaag al te kopen bij de ambachtslieden die wensen deel te nemen aan dit online steunplatform.

Ben je ambachtsman of - vrouw en wil je hieraan deelnemen? Schrijf je dan in.

Chocolatier, juweelontwerpster, goudsmid, kleermaker, kunstenaar, bierbrouwer, restaurateur ... zijn voorbeelden van ambachtslieden. Wil je weten of je in aanmerking komt? Neem contact op via info@ambachtindekijker.com.

Binnenkort zetten we dit initiatief in de kijker via de gemeentelijke kanalen, zodat inwoners hiervan op de hoogte zijn en eventueel een bon kunnen aankopen.

op 29 april 2020
Nieuwsoverzicht
LCP