Oostkamp is in de prijzen gevallen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Winnaar communicatieteam van het jaar (grote weergave)
Vorige week wonnen we de award voor communicatieteam van het jaar. Deze prijs werd uitgereikt door Kortom vzw, de vereniging voor overheids- en socialprofitcommunicatie.

Kortom vzw selecteerde 12 teams die uitblinken in het maken van degelijke, toegankelijke en creatieve communicatie. Gemeente Oostkamp zat bij de laatste 5 en ging uiteindelijk naar huis met de award.

We zijn ontzettend trots op deze erkenning: elke dag zetten we ons in om jullie zo goed mogelijk te informeren. Dat is soms wel een uitdaging maar we blijven er voor gaan, ook na deze prijs.

“Het communicatieteam van Oostkamp maakte de hele gemeente communicatief sterk: met veel durf en goesting betrekken ze én gemeentelijke medewerkers én inwoners in laagdrempelige en positieve, interactieve communicatie.”, aldus Eric Goubin, onderzoeker bij Kortom vzw en expert publieke communicatie.

Proficiat aan de sterke communicatieteams van Stad Sint-NiklaasFOD Economie, KMO, Middenstand en EnergieGezinsbond en UZ Brussel die de top 5 vervolledigden.

En ook proficiat aan de andere winnaars van de avond:
Actiris won de prijs voor beste communicatieactie in de categorie overheid met YES!, een nieuw Brussels platform over werk
Az Damiaan Oostende won de prijs voor beste communicatieactie in de categorie social profit met Ostenders, een mini-serie over leven en werken in het ziekenhuis
Christelijke Mutualiteit won de publieksprijs voor het gezondheidsmagazine Leef

op 18 februari 2020
Nieuwsoverzicht
LCP