Recyclagepark Siemenslaan gesloten van 10 t.e.m. 12 maart

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

recyclagepark Siemenslaan (grote weergave)
Het recyclagepark in de Siemenslaan zal enkele dagen gesloten zijn vanaf dinsdag 10 maart t.e.m. donderdag 12 maart. Tijdens die dagen worden nieuwe toegangszuilen geplaatst, wordt het betaalsysteem gemoderniseerd en wordt er nieuwe software geïnstalleerd.

De werken in het recyclagepark Siemenslaan starten op dinsdag 10 maart en eindigen op donderdag 12 maart.  De gespecialiseerde firma AIS zal daarbij de 2 ingangszuilen en de betaalzuil vervangen en moderniseren, en een volledige nieuwe software voorzien, die voldoet aan alle regels op het vlak van privacywetgeving, veiligheid en inpasbaarheid.

Concreet betekent dit dat het park voor het publiek zal sluiten op de openingsmomenten dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en donderdagvoormiddag. Op vrijdagnamiddag wordt er heropend in testmodus, waarbij het bedrijf AIS de parkwachters zal begeleiden.

In het recyclagepark de Leiteweg wordt dezelfde software ingevoerd. Daar verandert er niets fysiek aan het park. Dit park wordt niet gesloten voor het publiek.

Voor de bezoekers zullen de veranderingen vooral zichtbaar zijn in de grote en duidelijke  informatieschermen op de zuilen, meer mogelijkheden tot betalen zoals voortaan ook NFC (draadloos betalen), communicatie over de overblijvende tegoeden en een vlottere manier om het gratis gedeelte van het park te verlaten.

op 02 maart 2020
Nieuwsoverzicht
LCP