Winnaar Oostkampse ambassadeur ik koop lokaal bekend

Lingerie Ilse ambassadeur ik koop lokaal (grote weergave)
Welke handelaar uit 8020 mag zich een jaar lang ambassadeur van de campagne ik koop lokaal noemen?

Donderdag 23 januari zijn de ambassadeurs van de campagne ik koop lokaal bekend gemaakt. In Oostkamp waren er 17 handelaren die meestreden voor de titel van ambassadeur. De campagne ik koop lokaal zet lokaal shoppen in de kijker om zo nog meer inwoners te overtuigen van de voordelen van winkelhieren.

Inwoners konden stemmen voor en stoefen met hun favoriete handelaar. Van de 17 Oostkampse handelaren heeft Lingerie Ilse de meeste stemmen gekregen. Proficiat! 

Ilse, wat was je reactie toen je het goede nieuws hoorde?

"Ik was aangenaam verrast want ik had het helemaal niet verwacht! Ik ben heel fier om ambassadeur van Oostkamp te zijn."

Waarom heb je je kandidaat gesteld voor de campagne ik koop lokaal?

"Ik geloof heel erg in het ik koop lokaal-verhaal en vind het dan ook belangrijk om mensen er op attent te maken om lokaal te shoppen. Naast mijn deelname aan deze actie, zorg ik ervoor dat klanten elke dag een leuk gevoel hebben in de winkel. Ik ben ook trots om hier als handelaar gevestigd te zijn in Oostkamp. Al vroeg het wel wat zelfvertrouwen om mij kandidaat te stellen (lacht)."

Hoe heb je je klanten aangespoord om te stemmen?

"Ik heb een gepersonaliseerde folder gemaakt voor de ik koop lokaal-actie met hierin een foto het volledige team. Want deze titel heb ik samen met Martine, Hanneke en Anniek gewonnen."

"De folder heb ik niet zomaar bij de aankopen gestopt: ik heb uitleg gegeven waarom lokaal winkelen zo belangrijk is en stap voor stap uitgelegd hoe men kon stemmen. Hierdoor waren de klanten blijkbaar extra gemotiveerd om hun stem uit te brengen. Bedankt allemaal!"

Wat zijn je plannen als ambassadeur?

"Ik zal fier de titel dragen! Het ambassadeurschap van ik koop lokaal zal ik meenemen in reclame en communicatie. Ik hoop dan ook mijn steentje te kunnen bijdragen en mensen ertoe aan te zetten om lokaal te shoppen en te laten verwennen met persoonlijk advies van de handelaar."

op 24 januari 2020
Nieuwsoverzicht
LCP