Goede voornemens om te sporten? Doe mee!

Sport Vlaanderen Goede voornemens (grote weergave)
Meer bewegen staat jaarlijks steevast in de top 3 van goede voornemens. Voor 2020 is dat niet anders. Maar wat ook vaststaat is dat slechts 12% ook volhoudt. Daarom engageert Sport Vlaanderen zich voor het tweede jaar op rij om mensen te helpen hun sportieve voornemens waar te maken. Doe je mee?

Ook Oostkamp zet in op deze goede voornemens en biedt opnieuw een ruim en toegankelijk sportaanbod aan via het sport-je-fit programma. Hier kan je sporten ontdekken en beoefenen aan een aantrekkelijke prijs. Je betaalt per beurt met scheurstrookjes via een sport-je-fit-kaart.

Heb je zelf een sportief goed voornemen en wil je daarin ondersteund worden? Schrijf dan in via de website van Sport Vlaanderen en maak kennis met 1 van de 5 volhouders. Je gaat aan de slag bij een sportclub of met een coach. Om je te steunen krijg je via de website een beeld van jouw voornemen en word je ingedeeld bij de volhouder die het best bij jou past. Gedurende 3 maanden kan je dan zijn/haar ervaringen volgen en ontvang je op regelmatige basis de nieuwsbrief boordevol nuttige tips van onze experten.  
 
Is de stap om te beginnen met sporten momenteel te groot? Heb je een medische verwijzing van je huisarts? Maak dan een afspraak met bewegingscoach Yorick. Hij maak samen met jou een bewegingsplan op. Na 2 à 3 weken merk je al resultaat.
#sportersbelevenmeer 
op 17 januari 2020
Nieuwsoverzicht
LCP