Meer bewegen in 2020? Laat je begeleiden door Yorick

Beweegcoach (grote weergave)
Heb je weinig energie? Stramme gewrichten of rugklachten? Wil je meer bewegen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Dan is onze ‘Bewegen op verwijzing’-coach misschien wel iets voor jou.

Voor wie?

Iedereen kan terecht bij een bewegingscoach, ook als je niet sportief bent aangelegd. Leeftijd speelt geen rol. Motivatie om (meer) te willen bewegen is een pluspunt.

Hoe kom je terecht bij Yorick?

Vraag een verwijsbrief aan je huisarts. Daarna maak je een afspraak met Yorick. Deze consultatie is mogelijk op meerdere locaties in Oostkamp. 

Wat houdt de begeleiding in?

  • Een startgesprek van een uur waarbij Yorick nagaat hoe je dagindeling is, welke doelstelling je hebt, waar je interesses liggen, je achtergrond. Samen zoekt hij met jou welke kleine veranderingen mogelijk zijn in jouw persoonlijke situatie.
  • Je krijgt een weekprogramma mee met bewegingsactiviteiten.
  • Na 2 of 3 weken is er een opvolggesprek om te luisteren naar wat gelukt is, wat moeilijk loopt, en een aanpassing van de activiteiten indien nodig.
  • Telefonisch contact is steeds mogelijk en een extra afspraak vragen uiteraard ook.

"Na 3 weken voelen de meesten al een verschil: meer energie, meer adem bij het nemen van trappen en opmerkelijk positiever in het leven staan."

Hoeveel kost dit?

5 euro per kwartier of 1 euro per kwartier voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming.

Meer info: Yorick Naeyaert, tel 0491 087 224, yoricknaeyaert@hotmail.com

op 31 december 2019
Nieuwsoverzicht
LCP