Stem en stoef met je favoriete winkelier uit 8020

Stem en stoef (grote weergave)
17 Oostkampse winkeliers hebben zich kandidaat gesteld als ambassadeur van de campagne IK KOOP LOKAAL. Breng je stem uit voor je favoriet en val zelf in de prijzen.

Shop je vaak lokaal? Dan heb je de voorbije maanden vast de affiche gezien "Word het gezicht van IK KOOP LOKAAL". Deze campagne stimuleert mensen om bij lokale ondernemers te winkelen. Om hen een gezicht te geven bij het grote publiek, hebben de handelaren de kans gekregen zich kandidaat te stellen als ambassadeur voor hun gemeente. In Oostkamp hebben niet minder dan 17 winkeliers dat gedaan. 

Nu is het aan de inwoners van 8020 om te stemmen voor hun favoriete winkelier, die zij zien als ambassadeur voor Oostkamp. Stemmen doe je online op de website van ik koop lokaal, nog t.e.m. 10 januari 2020 (23.59 uur). Per deelnemende gemeente gaat er 1 ambassadeur naar de finale van de campagne op 23 januari 2020 in Roeselare.

Je kan ook een geldige stoef uitbrengen:
- Een foto van de handelaar of zijn product posten op Instagram met de hashtag #ikkooplokaal en #naamvandewinkel
- De Facebookpagina van Ik Koop Lokaal liken en delen; én een foto van de handelaar of zijn product  erop posten met de hashtag #ikkooplokaal en #naamvandewinkel

Door te stemmen en te stoefen maak je kans op een prijs. De prijzenpot bestaat uit:

- 3 x weekendarrangement Logeren in Vlaanderen t.w.v. 250 euro
- Cadeaucheques van de deelnemende gemeenten

Stem op jouw ambassadeur

op 22 november 2019
Nieuwsoverzicht
LCP