Interesse in zonnepanelen? Schrijf in voor de groepsaankoop vóór 8 oktober

4_zonnepanelen (grote weergave)
Twijfel je over de aankoop van zonnepanelen? Dan is de mogelijkheid voor een groepsaankoop misschien interessant voor jou. Gemeente Oostkamp biedt de kans aan haar inwoners om deel te nemen aan de groepsaankoop via provincie West-Vlaanderen.

In het kader van duurzaamheid is het gebruik van zonne-energie zeker een belangrijke keuze voor de toekomst. Gemeente Oostkamp wil dit mee stimuleren bij  haar inwoners en rechtspersonen en biedt de kans om deel te nemen aan de groepsaankoop voor zonnepanelen door de Provincie West- Vlaanderen.

Wist je dat zonnepanelen gemiddeld 5500 euro kosten, vaak in acht jaar terugverdiend zijn en tot 22.000 euro opbrengen? Er staan al meer dan 450.000 zonne-installaties in Vlaanderen.  

Wil je zelf berekenen wat de kosten en het voordeel van zonnepanelen of een zonneboiler voor jouw woning betekent? Dan kan je dit alvast online testen via de zonnekaart. Blijken zonnepanelen voor jou een goede keuze? Schrijf je dan vóór 8 oktober in voor de groepsaankoop via Provincie West-Vlaanderen.

Deelnemen aan de groepsaankoop verloopt in 5 stappen:

1. Inschrijven

Schrijf je gratis en vrijblijvend in op de website www.wijkiezen.be vanaf 19 augustus 2019 tot en met 8 oktober 2019.

2. Veiling

Na de inschrijvingsfase vindt de veiling plaats tussen gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Hoe meer deelnemers zich inschrijven, hoe groter de kans is dat er een mooie korting bekomen wordt.

3. Persoonlijk voorstel op maat

Vanaf 21 oktober 2019 ontvang je jouw persoonlijk voorstel. Je ziet in één oogopslag je investering, besparing en terugverdientijd.

4. Jij beslist

Vind je het aanbod interessant? Dan heb je tot en met 6 december 2019 de kans om het voorstel te accepteren. Intussen kan je met al je vragen terecht op één van de informatieavonden.

5. Inspectie en installatie

Inspectie en installatie van de zonnepanelen gebeurt voor eind juni 2020.

De evaluatie en nazorg wordt verzorgd door iChoosr. Zij blijven ter beschikking als er zich een probleem zou voordoen.

Vragen?

Neem dan contact op met Katrijn Holvoet of Patrick Keirsebilck, tel 050 819 858, milieu@oostkamp.be

op 19 augustus 2019
Nieuwsoverzicht
LCP