Werken spoor | extra inspanningen om stofhinder voor omwonenden te beperken

zicht op de spoorwerken (grote weergave)
De werkzaamheden in de Everaertstraat in combinatie met de aanhoudende droogte zorgen voor zware stofhinder voor de omwonenden. We hebben dan ook ten volle begrip voor het ongenoegen dat er leeft. Daarom hebben we bij Infrabel aangedrongen om te zoeken naar een oplossing.

Tijdelijke asfaltlaag 

Infrabel gaat in op onze vraag en is bereid te investeren in een kwaliteitsvolle tussenoplossing. Er komt in de Everaertstraat een tijdelijke asfaltlaag over een breedte van 3,5 meter. We hopen dat met deze maatregel de omstandigheden in de straat leefbaarder zullen zijn. We houden eraan de omwonenden nogmaals uitdrukkelijk te danken voor hun medewerking, geduld en begrip, ook voor de nachtelijke werkzaamheden. 

Plaatselijk verkeer - wil dit respecteren!

Ook al komt er een asfaltlaag, de Everaertstraat blijft voorbehouden voor plaatselijk verkeer. Er is aan de politie gevraagd om er controle te houden. We vragen dan ook uitdrukkelijk aan de weggebruikers om deze verkeersmaatregel na te leven, uit respect voor de leefbaarheid in de buurt. 

Hebt u vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met de gemeente (openbarewerken@oostkamp.be of 050 819 880) of met Infrabel: contact@infrabel.be of www.infrabel.be.

op 17 mei 2019
Nieuwsoverzicht
LCP