Welkom op de vrijwilligersdrink

Gepubliceerd op maandag 23 jan 2023 om 17:32 uur

Zet jij je ook in als vrijwilliger in Oostkamp of buiten onze gemeentegrenzen? Dan willen we je graag bedanken voor je inzet. Het is niet voor niets dat we Oostkamp een warme gemeente mogen noemen, daar dragen mensen zoals jij dagelijks hun steentje aan bij.

Elk jaar worden vrijwilligers in de kijker gezet tijdens de Week van de Vrijwilliger. Net zoals vorig jaar willen we in Oostkamp nog net dat stapje verder gaan en de maand maart uitroepen tot Maand van de Vrijwilliger 2023!

We organiseren opnieuw een aantal drinks op verschillende data en locaties in 8020 om zoveel mogelijk vrijwilligers de kans te geven om aan te sluiten. Wil je graag andere vrijwilligers uit je (deel)gemeente ontmoeten en samen het glas heffen? Schrijf je dan snel in voor één van de 4 vrijwilligersdrinks. We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen met een drankje en een uitgebreide hap of gebak.

  • vrijdag 3 maart (19 – 22 uur) in zaal De Wara
  • vrijdag 10 maart (19 – 22 uur) in evenementenzaal Ridefort
  • vrijdag 17 maart (19 – 22 uur) in polyvalante zaal OostCampus
  • zaterdag 18 maart (14 – 17 uur) in polyvalente zaal OostCampus

Schrijf in via het online formulier:

Schrijf je in

of telefonisch op het nummer 050 819 920.

Belangrijk! De deadline voor inschrijving is telkens de woensdag voor het evenement. Indien een bepaalde dag/locatie volzet is, zal die optie niet meer gekozen kunnen worden.