Asfalteringswerken op woensdag 19 april voor tijdelijke centrumparking

Gepubliceerd op dinsdag 18 apr 2023 om 13:09 uur

Op de voormalige locatie van de ouderenwoningen in de Kortrijksestraat (naast bakkerij Martens) worden op woensdagnamiddag 19 april asfalteringwerken uitgevoerd. Op deze locatie komt een tijdelijke parking om de parkeerdruk tijdens de werken in de Schooldreef op te vangen. 

Lokale en beperkte hinder mogelijk 

De aannemer voert de asfalteringwerken uit op woensdagmiddag 19 april vanaf 12 uur. Hij werkt grotendeels vanop het terrein, maar lokale en beperkte verkeershinder in de Kortrijksestraat, ter hoogte van de toekomstige parkeerplaats, is niet uitgesloten. Verkeer in beide richtingen blijft er mogelijk, maar mogelijk moet het verkeer af en toe even wachten. 

Parking open tegen start werken Schooldreef

De afwerking van het terrein tot tijdelijke parking, zoals het aanbrengen van belijning, is voorzien in de eerstvolgende weken. Het doel is om de parking zeker open te hebben tegen de start van de rioleringswerken in de Schooldreef in de 2de helft van mei. Er wordt ruimte voorzien voor een 20-tal wagens. 

Op het kaartje (zie Downloads hieronder) vind je de exacte locatie van de tijdelijke parking terug. De blauwe zone (4 uur) zal er van kracht zijn.