Maak je zaak online sterker: 1 jaar gratis toegang tot online leerplatform

Gepubliceerd op dinsdag 23 apr 2024 om 14:24 uur

Gemeente Oostkamp biedt haar ondernemers dit gratis online leertraject aan: Someflex, een platform van het socialemediaburo.be. Via dit platform heb je een jaar lang gratis toegang tot korte en toegankelijke videolessen die jou helpen snel bij te leren over sociale media en AI voor contentcreatie. 

Je volgt een traject op maat van je noden en wanneer het jou het beste past, terwijl je meteen je kennis omzet in praktijk. Ontdek een community waar je inspiratie opdoet. Een online omgeving waar je ideeën uitwisselt met andere e-cursisten. Een leerplatform waar je vragen kan stellen aan een professioneel team van sociale media en AI experts. 

Waarom Someflex? 

Sociale mediakanalen en AI zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. We gebruiken socials om ons te informeren, te communiceren en onze mening te vormen. En ondertussen is AI meer en meer aanwezig in ons dagelijks leven. 

Deze tools zijn lang niet meer alleen voor communicatiediensten, maar voor iedereen die communiceert, zowel binnen als buiten je bedrijf. Net daarom is het belangrijk in te zetten op het verhogen én het up-to-date houden van onze kennis over sociale media en AI. Want, het verandert allemaal razend snel. 

Wil je praktisch aan de slag gaan? Elke dag een Someflex-momentje inbouwen en je bent goed op weg. Je zal nog verschieten hoeveel jij gaat leren op 1 jaar tijd. Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in voor Someflex en begin met het verbeteren van je kennis over sociale media en AI. 

Looptijd gratis lidmaatschap

Vanaf 22 april 2024 tot 1 april 2025. Je kunt nog steeds intekenen.

Wie kan deelnemen

Ben je zelfstandig in hoofdberoep en is je vestiging gelegen in 8020? Schrijf dan snel in, het aantal plaatsen is beperkt. 

Ik maak mijn zaak online sterker