Extra communicatie in het straatbeeld dankzij nieuwe digitale infoborden

Gepubliceerd op maandag 30 okt 2023 om 13:47 uur

Gemeente Oostkamp zet volop in op het informeren van en communiceren met de inwoners. Communicatie in het straatbeeld is daarvan een belangrijk onderdeel. Daarom werden er eind oktober twee digitale infoborden geplaatst: in de Brugsestraat in centrum Oostkamp en in de Sint-Elooisstraat in Ruddervoorde.

Deze digitale infoborden zijn een samenwerking tussen City screens en gemeente Oostkamp. Dit bedrijf ontzorgt de gemeente over de volledige lijn: het betaalt, levert, plaatst en onderhoudt de schermen en stelt haar online beheersplatform ter beschikking. Elk krijgt de helft van de zendtijd. Elke zes seconden is op de LED-schermen een nieuwe afbeelding te zien. Hierbij wordt een commerciële boodschap telkens afgewisseld met een gemeentelijke boodschap. De gemeentelijke info gaat van extra bekendmaking van activiteiten en evenementen tot informatie over hinder op het openbaar terrein. De schermen kunnen ook ingezet worden voor communicatie bij noodsituaties.

Tot eind november is de zendtijd volledig voor de gemeente. Begin november zal City screens Oostkampse handelaren contacteren met de vraag of ze willen adverteren op de digitale infoborden. De advertenties zullen ten vroegste vanaf 1 december verschijnen.

Interesse? Neem alvast contact op met City screens via info@cityscreens.be of telefonisch via 0474 999 189.