Cultuurkalender 2022-2023

Cultuur beleven in Oostkamp. Dat is vol bewondering naar Kommil Foo kijken in onze gerenoveerde theaterzaal of kippenvel krijgen van een klassiek concert in een intieme setting. Het wordt lachen geblazen met de producties van Het Prethuis, zalig genieten van Absynthe Minded, Guy Swinnen of Eva De Roovere. Populaire auteurs als Koen Wauters en Bart Van Loo slepen je mee in hun verhaal. 

Je vindt de cultuurfolder 2022-2023 bij de downloads op deze pagina.

Kaartverkoop voorjaar 2023

Reserveer je tickets online of in Bibliotheek-infopunt en in de bibliotheek van Ruddervoorde. Reserveren via de webshop betekent dat je onmiddellijk online moet betalen.

De voorstellingen van Het Prethuis en Bart Van Loo zijn uitverkocht.

Praktisch

  • Per voorstelling kan 1 persoon maximum 15 kaarten bestellen.
  • Verkochte kaarten worden niet teruggenomen, tenzij bij annulering van de voorstelling.
  • Er worden enkel losse tickets verkocht, geen abonnementen.

Kortingen

Jongeren tot 26 jaar, 65-plussers en wie een European Disability Card (EDC) heeft, krijgen een korting van 10%. Bij afname van 15 kaarten voor eenzelfde voorstelling krijg je eveneens een korting van 10%. Kortingen zijn niet van toepassing bij filmvoorstellingen. Kortingen zijn niet cumulatief.

Annulering voorstelling

Bij annulering van een voorstelling word je verwittigd en worden de tickets terugbetaald.

Niet-uitverkochte voorstellingen

Bij niet-uitverkochte voorstellingen kun je – een kwartier voor aanvang van de voorstelling – tickets aan de helft van de normale toegangsprijs kopen met een minimum van 5 euro per persoon. Hiervoor kun je terecht in de locatie waar de voorstelling plaatsvindt. Reserveren is niet mogelijk.