Cultuurkalender 2024-2025

In het theaterseizoen 2024-2025 worden de voorstellingen opnieuw georganiseerd samen met verenigingen uit 8020. Samen met de verenigingen wordt de artiest gekozen. Zij promoten mee de voorstelling en verkopen tickets bij hun leden. Ze baten ook de bar uit voor en na de voorstelling. De inkomsten die gegenereerd worden vloeien rechtstreeks naar de vereniging. Zo krijgt hun kas een boost!

Kom dat zien

Wil je graag een avondje lachen? Dan kun je kiezen voor Kommil Foo, Het Prethuis, Henk Rijckaert of Vincent Voeten. Theaterliefhebbers zullen genieten van rasacteur Lucas Van den Eynde. Ook boekenwurmen zullen zeker aan hun trekken komen met lezingen door de auteurs Toni Coppers en Kristien Dieltiens. Dé klepper van het najaar wordt de voordracht van Jef Vermassen. Op het vlak van muziek is er een grote variëteit: van Jef Neve en Willem Vermandere tot Global Music Ensemble en Wannes Cappelle. Tenslotte geven we ook Oostkamps filmtalent een podium met de film 'Mommy Forever' van regisseur Jasper Christiaens. Een rauw en pijnlijk liefdesverhaal tussen diens oma en tante, die beiden in Oostkamp wonen.  

In de week van 3 juni valt de cultuufolder in alle bussen van 8020.

Bekijk de cultuurfolder 2024-2025 (pdf)

Kaartverkoop 

De ticketverkoop voor de voorstellingen van het volledige seizoen start op dinsdag 18 juni 2024 om 17 uur:

 • Online via de webshop en de Mijn Oostkamp App
 • In Bibliotheek-infopunt, Kapellestraat 19 in Oostkamp (tot 19 uur)
 • Vanaf woensdag 19 juni 2024 ook in de bib van Ruddervoorde, Sportstraat 2.

Praktisch

 • Per voorstelling kan 1 persoon maximum 15 kaarten bestellen.
 • Verkochte kaarten worden niet teruggenomen, tenzij bij annulering van de voorstelling.
 • Er worden enkel losse tickets verkocht, geen abonnementen.
 • Wil je graag een factuur van je bestelling? Kom de tickets dan bestellen aan de balie in Bibliotheek-infopunt of de bib in Ridefort. Een medewerker doet dan het nodige voor jou.
 • Bestel je online?
  • Wie online reserveert, betaalt meteen online.
  • Is het gratis, vergeet niet door te klikken naar ‘Aankoop tickets - Betalen en Bevestig’.
  • Na betaling ontvang je je ticket.
  • Print je ticket. Dit is jouw toegangsbewijs. Of toon het op je smartphone.

Kortingen

Jongeren tot 26 jaar, 65-plussers en wie een European Disability Card (EDC) heeft, krijgen een korting van 10%. Bij afname van 15 kaarten voor eenzelfde voorstelling krijg je eveneens een korting van 10%. Kortingen zijn niet van toepassing bij familie- en filmvoorstellingen. Kortingen zijn niet cumulatief.

Annulering voorstelling

Bij annulering van een voorstelling word je verwittigd en worden de tickets terugbetaald.

Niet-uitverkochte voorstellingen

Bij niet-uitverkochte voorstellingen kun je – een kwartier voor aanvang van de voorstelling – tickets aan de helft van de normale toegangsprijs kopen met een minimum van 5 euro per persoon. Hiervoor kun je terecht in de locatie waar de voorstelling plaatsvindt. Reserveren is niet mogelijk.

UiTPAS Regio Brugge

De UiTPAS Regio Brugge is een vrijetijdspas, waarmee je punten spaart op tal van cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten. Scan je UiTPAS bij elk van deze voorstellingen en spaar zo punten. De gespaarde punten ruil je in voor tal van mooie voordelen, zoals korting op een toegangsticket, een gratis drankje of een unieke beleving.

Ik wil een UiTPAS

Contact

Vrije Tijd

Adres
OostCampus (Onthaal) Siemenslaan 1 , 8020 Oostkamp
tel
050 819 900
vrijetijd@oostkamp.be