12de Oostkampse Jeugdzwemloop - 1 mei 2022

klaar om te zwemmen (grote weergave) collage loopfoto's (grote weergave)

Na 3 jaar wachten ging onze 12de Oostkampse zwemloop opnieuw door, een organisatie van 2 Oostkampse sportclubs, zwemclub ZVO en duathlonclub DVB met de medewerking van de Oostkampse sportraad.

We konden opnieuw organiseren binnen het kader van sportcomplex de Valkaart, waar het aantal deelnemers jammer genoeg teruggevallen was tot ongeveer de helft van vorige jaren. Corona-schrik, een te groot aanbod aan andere activiteiten, kregen de jongeren andere interesses? Wie zal het zeggen. We kregen 80 individuele deelnemers aan de start en 19 duo's, en wie er was heeft zich hopelijk geamuseerd.

 De volledige uitslag per leeftijdscategorie kan je op deze pagina vinden. Er kunnen ook 2 ruime fotoreportages bekeken worden, die een beter beeld geven van het evenement dan wat je hier met woorden beschrijft.

 Alle aankomstfoto's zal je kunnen zien op de site van de Oostkampse sportraad. Waarschijnlijk zullen de deelnemers zichzelf er wel ergens terugvinden.

Aankomstfoto's

Andere foto's die het ganse gebeuren weergeven zal je vinden op de site van Fotograaf Hannes op de link:  Site fotograaf Hannes

Dank aan de deelnemers die er waren, hopelijk beleefden zij een leuke sportieve namiddag. En vooral ook dank aan de meer dan 40 medewerkers die de dagen vooraf, en ook de dag zelf, in de weer waren om alles goed te laten verlopen. Zonder hen geen jeugdzwemloop.

het organiserende team

Patrick (grote weergave)
op 03 mei 2022
LCP