ZVO Clubkampioenschap 13/01/2019

Jongste deelneemster (grote weergave) De clubkampioenen (grote weergave)

ZVO – Clubkampioenschap 2019

Zondag 13 januari 2019 was het weer een drukte van je welste in zwembad, theater en bovenzaal de Valkaart. Bij ZVO vond het jaarlijkse clubkampioenschap plaats, een 'zwemwedstrijd' om te bepalen wie nu echt de rapste zwemmer/zwemster is van de zwemclub. Iedereen van de club is er steeds welkom, de te zwemmen afstanden zijn aangepast aan jong en minder jong.

We hadden dit jaar 113 deelnemers. 50 daarvan waren eendjes, dat betekent jeugd t/m 10 jaar.

De allerjongsten zwommen 2 x 25 meter, de al wat ‘oudere’ benjamins 3 x 25 meter en dan heb je natuurlijk de ‘getrainde’ zwemmers die niet zwichten voor 4 x 50 meter en dan nog eens 100 meter wisselslag. Elke reeks had dan ook zijn eigen clubkampioen/e.

Naast de kampioenen deden er uiteraard nog vele moedige zwemmers mee. De uitslagen per leeftijdscategorie en de uitslagen volgens afstand kun je op een andere plaats hier bekijken.

 Nadien kon de jeugd in het theater genieten van een spetterende show met een goochelaar/illusionist. Hoe doet die dat toch? Daarna volgde de medaille-uitreiking met heel wat gelukkige gezichtjes. Tenslotte waren er voor de zwemmers en hun vele fans in een overvolle bovenzaal nog boterkoeken met koffie of chocomelk.

De vele vrijwilligers hebben opnieuw het beste van zichzelf gegeven om iedereen een leuke dag te bezorgen. Bedankt hiervoor!

Patrick (grote weergave)
op 14 januari 2019
LCP