ZVO - Clubkampioenschap 2018

Druk aan de startblokken (grote weergave) Zou ik dat wel vertrouwen (grote weergave)

ZVO – Clubkampioenschap 2018

Zondag 14 januari 2018 was het weer een drukte van je welste in zwembad, theater en bovenzaal de Valkaart. Bij ZVO vond het jaarlijkse clubkampioenschap plaats, een 'zwemwedstrijd' om te bepalen wie nu echt de rapste zwemmer/zwemster is van de zwemclub. Iedereen van de club is er steeds welkom, de te zwemmen afstanden zijn aangepast aan jong en minder jong.

We hadden dit jaar een recordopkomst van 122 deelnemers. 59 daarvan waren eendjes, dat betekent jeugd t/m 10 jaar.

Bij de allerjongsten die 2 x 25 meter zwommen werden net als vorig jaar Zia Keirsbilck en Kamiel Niville de clubkampioenen. De wat oudere benjamins zwommen 3 x 25 meter, en daar mochten Roos Timmerman en Niels Bultinck op het podium als clubkampioen. Bij de zij die de volledige afstand zwommen deden Telma Hoorelbeke bij de meisjes/dames en Steven Hast bij de jongens/heren hun prestatie van vorig jaar nog eens netjes over en werden opnieuw clubkampioen. 

Daarnaast deden er uiteraard nog vele moedige zwemmers mee. De uitslagen per leeftijdscategorie en de uitslagen volgens afstand kun je op een andere plaats hier bekijken.

 Nadien kon de jeugd in het theater genieten van een spetterende show met een goochelaar/illusionist. Hoe doet die dat toch? Daarna volgde de medaille-uitreiking met heel wat gelukkige gezichtjes. Tenslotte waren er voor de zwemmers en hun vele fans in een overvolle bovenzaal nog boterkoeken met koffie of chocomelk.

De vele vrijwilligers hebben opnieuw het beste van zichzelf gegeven om iedereen een leuke dag te bezorgen. Bedankt hiervoor!

Patrick (grote weergave)
op 15 januari 2018
LCP