ZVO - Clubkampioenschap 2017

Theatershow (grote weergave) Clubkampioenen (grote weergave)

Downloads

ZVO – Clubkampioenschap 2017

Afgelopen zondag 15 januari 2017 vond bij ZVO de jaarlijkse zwemwedstrijd plaats om te bepalen wie nu echt de rapste zwemmer/zwemster is van de zwemclub. Dit is een wedstrijd die zich richt tot ‘Jongeren van 7 tot 77 jaar’, hoewel de jongsten nog jonger zijn dan 7 en de oudsten ook iets jonger dan 77. Zij waren met 101 deelnemers en zwommen afstanden die aangepast zijn aan hun leeftijd.

Bij de allerjongsten die 2 x 25 meter zwommen werden Zia Keirsbilck en Kamiel Niville de clubkampioenen. De wat oudere benjamins zwommen 3 x 25 meter, en daar mochten zus Jelena Keirsbilck en Niels Bultinck op het podium als clubkampioen. Bij de meisjes die de volledige afstand zwommen kregen we met Telma Hoorelbeke een nieuwe clubkampioene en bij de mannen deed Steven Hast zijn prestatie van vorig jaar nog eens netjes over. 

Daarnaast deden er uiteraard nog vele moedige zwemmers mee. De uitslagen per leeftijdscategorie en de uitslagen volgens afstand kun je op een andere plaats hier bekijken.

 Nadien kon de jeugd in het theater genieten van een spetterende show met een échte buikspreker. Hoe doet die dat toch? Daarna volgde de medaille-uitreiking met heel wat gelukkige gezichtjes. Tenslotte was het voor de zwemmers en hun fans smullen geblazen met boterkoeken met koffie of chocomelk. De vele vrijwilligers hebben opnieuw het beste van zichzelf gegeven om iedereen een leuke dag te bezorgen. Bedankt hiervoor!

Patrick (grote weergave)
op 16 januari 2017
LCP