Midweek in De Panne

foto1 (grote weergave)

SAMANA Ziekenzorg Ruddervoorde, Oostkamp en Brugge

Verslag verblijf in De Panne (hotel Cajou) van 26 tot en met 30 september 2016

Enkele dagen vóór het vertrek naar De Panne dachten we dat het gedurende de week zou pijpenstelen regenen, maar we hadden verkeerd gedacht. Het mooie weer van de voorbije weken bleef aanhouden, enkel donderdagnamiddag liep het mis toen we een natuurwandeling maakten. Het begon plots te regenen en schuilen was bijna niet mogelijk. Na regen kwam zonneschijn en dezelfde avond konden we alweer genieten van een herfstzonnetje.

Met 45 waren we, een grote groep enthousiastelingen die aan verschillende activiteiten hebben deelgenomen. Om er maar enkele op te sommen : een wandeling in het kader van de Eerste Wereldoorlog waarbij twee gidsen die in de huid kropen van een frontsoldaat en een verpleegster hun verhaal deden, met het treintje naar de wekelijkse markt in Veurne, naar een kaasboerderij in Beauvoorde, een quiz, bingo, een zoektocht in De Panne, een muzikale avond met dansmogelijkheid …enz… en er is natuurlijk flink wat gewandeld op de zeedijk, in de winkelstraten en in het Dumontkwartier.

Het hotel Cajou was op alle vlakken OK, zodat we, via stemming, gekozen hebben om volgend jaar terug te komen naar De Panne van 25 september tot en met 29 september 2017.

Dank aan alle medewerkers die het beste van zichzelf gegeven hebben om de mensen een aangenaam vakantiegevoel te geven.

We kunnen spreken van een geslaagd verblijf en we kijken al uit naar volgend jaar.

Josée Vandenberghe

Josée (grote weergave)
op 01 oktober 2016
LCP