Wijkfeest, georganiseerd door Verbindingscomité: terugblik

foto: fanfare (grote weergave) foto: barbecue (grote weergave)

Met dank voor de ondersteuning door de gemeente; In bijlage vindt U voor de blog de beloofde foto's die de sfeer het feest weergeven.

 

Met de medewerking van 'Vlaanderen Feest' en de gemeente werd er door het Hertsbergse Verbindingscomité voor de 5de keer een Wijkfeest georganiseerd.

De bewoners van de Verbindingsstraat, Sint-Jansdreef, Toekomststraat en het Kerkplein werden door de Waardamse harmonie Deugd baart Vreugd aan huis afgehaald.

Ze werden begeleid tot aan de receptie op het Kerkplein. Daar mochten meer dan 80 aanwezigen genieten van een fris glaasje heerlijke Cava aan de Cavabus van Laurent Guillaume. Verder stond er nog een steak-party à volonté, koffie met taart en een lekker Smart-ijsje op het programma.

Tussendoor was er animatie: Bingo, Krulbowlen, zaklopen enz. Dankzij de inzet van het Verbindingscomité konden de bewoners aan een heel democratische prijs genieten van een gezellig samenzijn dat door velen gesmaakt werd. Ook het mooie weer was van de partij. Hop naar een volgende editie in 2018 ! 

Piet Himpens

Meer sfeerbeelden door Piet Himpens

 

 

op 05 juli 2016
LCP