Feest ziekenzorg

Jaarlijks feest Ziekenzorg Oostkamp

Zoals ieder jaar, is onze laatste activiteit voor het jaarlijks verlof ons Ziekenzorgfeest in het Boldershof.  We mochten zo'n 90 mensen verwelkomen.  Naar goede gewoonte begonnen we de dag met een stemmige eucharistieviering opgeluisterd door Johan Devuyser..  Een aantal mensen wensten en kregen ook de ziekenzalving.

Het aperitiefje met een toost op mekaar en op onze nieuwe naam 'Samana' was meteen de start voor een gezellige feestnamiddag. 

Na een heerlijke maaltijd, aangepast aan de actualiteit met 'duivelsgebraad', was het tijd voor een dansje!! En of er gedanst werd!

Even pauzeren voor een koffietje met chocoladegebak en daarna weer hop met de beentjes of genieten van de muziek. 

Een dag die een echte voltreffer werd en waar we met z'n allen, gedurende het verlof, zullen aan terugdenken met een glimlach in ons hart en op ons gezicht.

De woorden van dank voor het team van ziekenzorg en voor onze voorzitster, waren zeker op hun plaats. 

Het is een hartelijke opsteker voor alle medewerkers als de mensen allemaal met een tevreden gevoel naar huis gaan en zeggen dat ze genoten hebben.

De woorden 'bedankt en tot na de congé' of 'het was de eerste keer maar we komen zeker terug' of 't'was weer goed hé' doen iedere medewerker gloeien van trots!

 

Bedankt en tot na de congé!!

Marina (grote weergave)
op 04 juli 2016
LCP