Al meer dan 500 Oostkampse UiTPAS-houders

Gepubliceerd op maandag 5 feb 2024 om 14 uur

UiTPAS Regio Brugge bestaat 1 jaar. De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee je punten spaart op cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten. Deze punten ruil je om voor korting op een toegangsticket, voor een gratis drankje of voor een unieke beleving. Na 1 jaar zijn er in Oostkamp al meer dan 500 UiTPAS-houders. We zetten de 500ste in de bloemetjes.

De UiTPAS Regio Brugge is een vrijetijdspas, waarmee je punten spaart op cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten. De gespaarde punten kan je omruilen voor bijvoorbeeld korting op een toegangsticket, een gratis drankje of een unieke beleving. De UiTPAS is te gebruiken op alle UiTPAS-activiteiten in Oostkamp, in de deelnemende gemeenten van Regio Brugge én in andere gemeenten in Vlaanderen en Brussel. Het loont dus zeker de moeite om een UiTPAS te kopen.

500ste UiTPAS-houder

UiTPAS Regio Brugge bestaat 1 jaar. In de 9 gemeenten van de regio hebben intussen al 9.236 inwoners een UiTPAS aangeschaft. Na 1 jaar zijn er in Oostkamp al meer dan 500 UiTPAS-houders.

Een van hen is Delphine De Wit. Zij is de 500ste Oostkampse UiTPAS-houder. Op maandag 5 februari werd ze in de bloemetjes gezet hiervoor.

Heb je nog geen UiTPAS?

Voor slechts 5 euro* heb je een UiTPAS. Je krijgt meteen 3 punten en 5 welkomstvoordelen zoals een gratis zwembeurt in De Valkaart of een linnen UiTPAS-tas.

Verkooplocaties UiTPAS in Oostkamp:

  • Onthaal OostCampus, Siemenslaan 1
  • Bibliotheek-infopunt, Kapellestraat 19
  • Bibliotheek Ruddervoorde, Sportstraat 2

Spaar in Oostkamp punten bij:

Vraag ter plaatse waar je je UiTPAS kan scannen. 

Wist je dat je ook punten kan sparen in andere gemeenten in Vlaanderen tijdens activiteiten van een UiTPAS-aanbieder? Zorg dat je je UiTPAS op zak hebt (of download de UiTPAS-app via de website van UiTPAS).

Genoeg punten gespaard?

In ruil voor bijv. 5 UiTPAS-punten geniet je van 2 euro korting op het gemeentelijke aanbod vrije tijd (theater, sport-je-fit ...). Heb je al 10 punten? Ga dan gratis zwemmen in De Valkaart. Punten inruilen doe je trouwens in heel Vlaanderen.

Sinds september zijn er ook verenigingen in 8020 die UiTPAS-aanbieder zijn. Zo spaar je bijv. bij het betalen van lidgeld punten en deze omruilen voor leuke voordelen bij de vereniging. 

*Heb je een laag inkomen? Dan heb je recht op het UiTPAS kansentarief: je betaalt slechts 1 euro voor de pas en hebt bij deelname aan de activiteiten van UiTPAS Regio Brugge-aanbieders altijd recht op 80% korting.