Live optreden van coverband COCASSE en afterparty met DJ Francis & DJ Laarmans

Kom je amuseren tijdens het live optreden van coverband COCASSE en de afterparty en steun tegelijk de strijd tegen kanker.

Programma:

  • 21 - 23 uur: live optreden Cocasse

Cocasse is een coverband uit het Brugse ommeland. De band speelt zowat alles waar de 4 bandleden (2 keer 2 broers die ook nog eens neven zijn van elkaar, met o.a. Waardammenaar Wies Verstraete) zin in hebben: van ruwe rock tot gladde pop.

  • 23 - 2 uur: afterparty met DJ Francis & DJ Laarmans


Breng gerust vrienden en familie mee.


Kaarten kan je kopen via de leden van het team Tope Sterk(er) of kan je online bestellen via inschrijvingen.oostkamp.be.


Tot dan en bedankt voor je steun!


Tope Sterk(er)

Praktisch

OrganisatieTope Sterk(er)
WaarPolyvalente zaal OostCampus
Wanneerzaterdag 17 maart 2018 - zondag 18 maart 2018
Van20 uur (deuren open) tot 2 uur
Prijs5 euro

Info

Acht collega’s van gemeente, OCMW en AGB Oostkamp willen graag het kankeronderzoek steunen door de 1000 km voor Kom op tegen Kanker te rijden in het Hemelvaartweekend van 2018. Iedereen heeft zo zijn redenen, maar het resultaat blijft hetzelfde: ze willen er tope voor gaan!

De 8 renners worden gesteund door een logistiek team dat mee instaat voor de fondsenwerving, administratieve en praktische ondersteuning.

Samen vormen zij het team ‘TOPE STERK(ER)’.

Maar, de renners mogen pas meefietsen als ze 5.000 euro startgeld verzameld hebben, een bedrag dat volledig naar het kanker-onderzoek gaat. Vandaar dat jouw steun belangrijk is!

Het team dankt jou.
Tot zaterdag 17 maart!

 

Meer info over Tope Sterk(er): www.1000km.be/team/tope-sterker of facebook.com/topesterker
Meer info over de 1000 km voor Kom op tegen Kanker:  www.1000km.be

 

 

Meer info

Leden van het team Tope Sterk(er): Caroline Schoutens, Dirk Geerolf, Els Van Lancker, Geert Gellinck, Hans Verstraete, Heidi Andries, Jan Decorte, Joris Van Reybrouck, Katrien Roose, Patrick Dewispelaere, Rik Buffel, Sandra Desoete, Tom Teerlinck,

Alle activiteiten
LCP