Café de 4 Seizoenen Oostkamp

Voor wie: 

Iedereen in de provincie West-Vlaanderen die met initiatieven in het Zuiden bezig is: NGO's, vierde pijlers, ziekenhuizen, gemeentebesturen

Bedoeling:

Vier keer per jaar - telkens rond de seizoenswisseling - brengt de provincie mensen bij elkaar op een mooie locatie in onze provincie. Bedoeling is elkaar en elkaars projecten te leren kennen in informele setting, in een leuke sfeer tussen pot en pint!

Programma:

De locatie nodigt uit om met elkaar te babbelen. Vertel die avond (vooral) aan elkaar waarmee je bezig bent, wat je boeit, de moeilijkheden waarmee je kampt, de dingen die je leerde... Vertel jouw verhaal. Om de gesprekken gemakkelijker te maken, voorzien we vrijblijvend een aantal methodieken. Wie liever gewoon een babbeltje slaat, even goed.

Dirk, Veerle, Katrijn en Jan zijn aanwezig om jullie te bedienen want tot 20 uur zijn de drankjes gratis. Wees dus op tijd!

Waarom:

Onze provincie subsidieert heel wat initiatieven in het Zuiden. Als je de kennis uit die projecten samenlegt, kan je tientallen studiedagen vullen. Tegelijk hebben veel mensen ook nog vragen over hun projecten, vragen waarop ze vanuit die verzamelde kennis dikwijls een antwoord kunnen krijgen.

Met de 4 seizoenen-café's hoopt de provincie dat er meer samenwerking komt tussen de verschillende West-Vlaamse organisaties in het Zuiden en dat de mensen die in dezelfde regio, hetzelfde land of met hetzelfde thema bezig zijn, mensen die gedreven zijn door het Zuiden, elkaar te leren kennen.

 

 

Praktisch

OrganisatieProvincie West-Vlaanderen
Waarcafé 't Putje in Stationsstraat 8, Oostkamp
Wanneerdonderdag 22 juni 2017
Van19 uur tot 22 uur

Info

Vooraf inschrijven doe je voor 22 juni via deze link.

Alle activiteiten
LCP