Workshop creatief inpakken

Ben je ook stiekem jaloers op die fantastisch mooi ingepakte kadootjes in winkels ? Begin je spontaan te zuchten als je een fles -of erger nog een bal- netjes ingepakt wil krijgen ? Misschien wil je iemand echt kunnen verrassen met een geschenk, zonder dat de vorm de inhoudt al verraadt ?

Praktisch

Organisatiegezinsbond Ruddervoorde, carine.couffez@belgacom.net, http://www.gezinsbond.be/Ruddervoorde
Waargemeenschapshuis Ridefort Ruddervoorde, Sportstraat , 8020 Ruddervoorde
Wanneerdonderdag 8 december 2022
Van19.30 uur
Prijs10 EUR
10 € voor leden, 15 € voor niet-leden. Inschrijven via de link https://forms.gle/5wQWT6yPg3SUaopp7 of via facebook of via onze website www.gezinsbond.be/ruddervoorde

Info

Goed nieuws ! Gezinsbond Ruddervoorde organiseert op donderdag 08 december 2022 van 19:30u tot 21:30u een workshop 'creatief inpakken'.

Daarbij gaan we aan de slag met de basics om kadootjes mooi in te pakken, maar we gaan ook een stapje verder. Want ook met eenvoudige papiervouwkunst maak je van jouw kadootje een eyecatcher van formaat ! Tot slot gaan we helemaal creatief en wordt de verpakking een kadootje op zich !

Kostrijs voor leden: 10€ pp // voor niet-leden: 15€ pp
Inbegrepen in deze prijs zijn alle verbruiksmaterialen, een hapje en een drankje, hopen sfeer en vooral veel feestvreugde ! De inhoud van de geschenken mag je zelf meebrengen (anders oefenen we op lege dozen).

Verzamel dus je vriend(inn)en en maak er een gezellige avond van!

Thema

Cursussen en Workshops - Varia

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP