Sinterklaasontbijt

Een gezellig ontbijt voor groot en klein met klaaskoeken, snoepgoed, koffie en warme chocolademelk. Aansluitend krijgen we hoog bezoek van Sint en Piet ! Die brengen voor elk kind (t.e.m. 6de lj.) een mooi geschenk mee.

Praktisch

Organisatiegezinsbond Ruddervoorde, carine.couffez@belgacom.net, http://www.gezinsbond.be/Ruddervoorde
Waarevenementenzaal Ridefort, Sportstraat 1 , 8020 Oostkamp
Wanneerzondag 4 december 2022
Van9.00 uur
Prijs12 EUR
Kinderen van 0 tem 2 jaar : 6 €/lid, 10 €/niet-lid Kinderen van 3 tem 12 jaar : 12 €/lid, 14 €/niet-lid Volwassenen : 10 €/lid, 12 €/niet-lid

Info

Er zijn veel leuke manieren om je zondag te beginnen, maar wat kan er beter zijn dan genieten van een lekker ontbijt met klaaskoeken, snoepgoed, koffie en warme chocolademelk.

Ondertussen mogen de kleinsten van de kroost een geschenk van de Sint in ontvangst nemen...

Op zondag 4 december komt de Sint op bezoek bij de Gezinsbond Ruddervoorde in de evenementenzaal in de Sportstraat. Ontbijten kan vanaf 9 uur. Na het verorberen van een klaaskoek-en-chocolade-ontbijt maken we ons klaar om het hoge bezoek te ontvangen om 10:15u.
Komen jullie ook? Ouders of grootouders zijn natuurlijk ook welkom.

Inschrijven gebeurt online : Zie facebook : https://www.facebook.com/GezinsbondRuddervoorde of http://www.gezinsbondruddervoorde.be/activiteit Wacht niet te lang met inschrijven - de plaatsen op de schoot van de Sint zijn (een beetje) beperkt..

Thema

Uitgaan - Varia

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP