Lezing: Vergroot je veerkracht

Tijdens de 10-daagse van de geestelijke gezondheid (1-10 okt) kan je deze lezing volgen waarin je inzicht krijgt in jezelf, je kwaliteiten en sterktes. Je leert uitgaan van je eigen kracht om moeilijkheden de baas te kunnen.

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp i.s.m. Avansa Bruge vzw, LDC De Stip, PRH - Persoonlijkheid en Relaties vzw
WaarLDC De Stip, Sint-Jozefsdreef 5, Oostkamp
Wanneervrijdag 7 oktober 2022
Van14 uur tot 16 uur
Prijs15 euro

Info

We hebben in ons leven allemaal eens te kampen met onverwachte, moeilijke gebeurtenissen. Een verlies, een afscheid, ziekte, een ontgoocheling in job of vriendschap, een burn-out of onverwacht gebrek aan energie. Harde tijden kan je helaas niet vermijden, maar je kunt je er wel tegen wapenen. Dat kan door evenwichtig in je schoenen te staan, een balans te vinden in jezelf. Vanuit die kracht kan je veel aan.

In deze lezing leggen we je uit hoe de weg naar meer balans in jezelf er kan uitzien. We helpen je inzicht te verkrijgen in jezelf, je voorkeuren en interesses, je kwaliteiten en sterktes, je gedrag en denkpatronen. Door in te zien wat je drijft in dit leven en waar je blij van wordt, win je aan zelfvertrouwen en eigenwaarde. Je leert uitgaan van je eigen kracht om moeilijkheden de baas te kunnen, om je autonomie tegenover anderen te versterken, de grenzen van je lichaam te respecteren en bewust ‘ja’ of ‘neen’ te zeggen. Je vindt ruimte voor deugddoende activiteiten en relaties met anderen. Op die manier vind je ook tijdens moeilijkere periodes een balans in jezelf om op terug te vallen. En voor je het weet, is die storm voorbij gewaaid.

Meer info

Inschrijven via de website van Avansa of tel 050 330 112.

Alle activiteiten
LCP