Workshop: kwetsbaarheid bespreekbaar maken

Tijdens de 10-daagse van de geestelijke gezondheid (1-10 okt) kan je gratis deze interactieve workshop volgen waarbij je in een veilige omgeving tips krijgt om je kwetsbaarheid te tonen en moeilijke gesprekken aan te gaan. 

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp i.s.m. Covias
WaarRidefort Gemeenschapshuis, Sportstraat 2, Oostkamp
Wanneerwoensdag 5 oktober 2022
Van19.30 uur tot 21 uur
Prijsgratis

Info

Spreken over je eigen kwetsbaarheid wanneer je psychische problemen hebt of wanneer je door een moeilijke periode gaat door bijvoorbeeld een scheiding of een rouwproces, is niet altijd gemakkelijk. Een gesprek met iemand die het moeilijk heeft, gaan we liever uit de weg.

Tijdens deze workshop willen we met jullie én met elkaar in gesprek gaan op een veilige en uitnodigende manier. De workshop start met een gezamenlijk “experiment”, anoniem. Het proefondervindelijk heeft voldoende gesprekstof om in het tweede deel van de workshop met elkaar in dialoog te gaan in alle veiligheid. Hierbij krijg je tips om over je kwetsbaarheid klein of groot te durven spreken en zo samen te zorgen voor een positieve beeldvorming en begrip voor mensen die het (even) moeilijk hebben.

Een medewerker van Covias, die werkzaam is in de geestelijke gezondheidszorg, begeleidt de workshop en geeft tips om moeilijke gesprekken aan te gaan. 

Meer info

Deze workshop is gratis. Graag inschrijven via de webshop of tel 050 819 838.

Alle activiteiten
LCP