UITVERKOCHT | De Quaghebeurs | Het Prethuis

De Quaghebeurs is een heerlijke situatiekomedie met verrassende elementen en wendingen. De onderlinge verhoudingen werken danig op de lachspieren. En dat allemaal geserveerd in het sappig West-Vlaams!

Praktisch

Organisatiegemeente Oostkamp i.s.m. Curieus Oostkamp
WaarRidefort: Sportstraat 2, 8020 Ruddervoorde
Wanneerdonderdag 27 oktober 2022
Van20.15 uur
Prijs19 euro

Info

Willy Quaghebeur, eigenaar van brasserie Petit Paris, overlijdt. De vier kinderen worden op de hoogte gebracht en ze ontmoeten elkaar bij de kist van voader. Ze hebben elkaar jaren niet meer gezien, ook de relatie met hun vader was op zijn zachtst gezegd koel te noemen. Wat is er allemaal gebeurd met de zonen Quaghebeur en wat met de enige dochter? Sappige verhalen over vroeger komen naar boven. Wat met het nalatenschap, met de brasserie ... maar vooral met het goud van moeder? Zit het mee in de kist? Is een minnares ermee gaan lopen? Vragen waar we allemaal een antwoord op krijgen. Zeker als blijkt dat Voader Quaghebeur wel een heel origineel testament heeft bedacht.

'De Quaghebeurs' is een heerlijke situatiekomedie met verrassende elementen en wendingen. De onderlinge verhoudingen werken danig op de lachspieren. En dat allemaal geserveerd in het sappig West-Vlaams!

Met: Peter Bulckaen, Anne Denolf, Jeroen Maes, Alexander Metselaar en Bert Vannieuwenhuyse

Meer info

Deze voorstelling is uitverkocht.

Alle activiteiten
LCP